Oradea.Net
17°C
Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 58

Utilizatori ultima oră: 12

Total înregistraţi: 27,657
RSS

Vezi discuţia
Oradea.Net - Despre Site - Anunturi Gratuite
Numarul anunturilor... mic
Utilizator
Parolă

Printează discuţia

Numarul anunturilor... mic
by: fapiata, 28-12-2009 10:40 PM (#1)

Sunt un utilizator vechi a acestui site
si in fiecare an tot mai putine anunturi am voie sa public
acum nr maxim este de 5
am vazut la alti useri ca au si mai mult de 5

daca este voie doar atatea anunturi ori mai imi fac un cont ori nu mai le public aici

o zi buna
fapiata
General Member

Postări: 2

RE: Numarul anunturilor... mic
by: admin, 28-12-2009 11:17 PM (#2)

iti dublez numarul Grin
Pentru cei care nu le ajung, pot sa ceara chiar aici !
admin
General Member

Postări: 71

by: fapiata, 28-12-2009 11:19 PM (#3)

merci si un an nou fericit!!!
fapiata
General Member

Postări: 2

by: specter, 30-12-2009 11:37 AM (#4)

Noi am mai avut o discutie pe tema asta din cauza celor care postau cate 10 anunturi consecutive si ai ajuns la concluzia ca limitezi la 5 anunturi pentru ca este absurd sa pun un anunt si dupa 2 ore sa fie pe pagina 2. Acum de ce sa le dublezi? E atat de greu sa grupeze fiecare ce are la vanzare? Daca intri pe orice forum care are o astfel de arie de publicitate vei gasi in regulament cererea ca userii sa isi grupeze anunturile din aceiasi categorie intr-un singur thread.
Editat de specter 07-01-2010 08:47 PM
specter

Postări: 23

by: seby2010, 31-12-2009 12:42 AM (#5)

Si eu cred ca 5 anunturi/utilizator sunt suficiente, dar nu cred ca acesta este cel mai important lucru.
Site-ul oradea.net nu are destui vizitatori/zi, desi este ok din toate pct. de vedere si asta pentru ca nu i se face reclama. Mi-as dori sa vad la intrarile in oras, macar pentru o luna, pe panourile publicitare, reclama acestui site. Multi utilizatori de internet din Bihor nu stiu de existenta acestui site. Face-ti un sondaj si o sa vedeti.

Pentru ca anunturile noastre sa fie citite si sa aiba efectul dorit, ar trebuii sa existe cel putin 1000 de vizitatori zilnic si asta in afara de utilizatorii ce au conturi.

O sugestie totusi. Pentru anul care vine. Ar fi frumos sa putem introduce la anunturi orice format de poze si de orice dimensiune iar softul site-ului sa le transforme automat la dimensiunea potrivita.

La multi ani!
seby2010
General Member

Postări: 1

by: specter, 16-01-2010 06:30 PM (#6)

Vad din nou pe aria de calculatoare zece anunturi unul dupa altul ale aceluiasi user cu componente de 10 lei fiecare...Domnului Administrator i se pare ca arata mai bine site-ul asa? E pacat ca nu exista o persoana capabila sa se ocupe de acest site asa cum trebuie. Parerea mea e ca ar trebui sa lasi pe altcineva sa se ocupe daca nu iti pasa de acest site. Daca intri pe orice forum national care se respecta vezi ca fiecare utilizator este rugat sa isi grupeze anunturile pentru a nu fi ocupate nu stiu cate pagini cu anunturi ale aceluiasi utilizator si pt a permite o citire mai usoare a anunturilor, dar aici vad ca daca cineva il cunoaste pe admin si vrea o chestie imediat se pune in aplicare fara a tine cont si de parerea celorlalti. Trist! Bine ca mai este inca un site cunoscut in Oradea pe care se pot pune anunturi.
Editat de specter 16-01-2010 06:32 PM
specter

by: admin, 16-01-2010 10:13 PM (#7)

Fiecare utilizator nou are dreptul de a adauga 3 anunturi. Foarte multi si-au creat mai multe conturi pentru a putea adauga mai mult de 3. Din acest motiv am luat decizia de a mari acest numar la utilizatorii vechi la 5 si la unii utilizatori fideli la 8 sau 10 si doar pentru cei care au respectat cu strictete regurile cerute de noi.

Vad din nou pe aria de calculatoare zece anunturi unul dupa altul ale aceluiasi user cu componente de 10 lei fiecare...

Daca sunt duplicaturi vor fi sterse si limitarea numarului anunturilor.
Trimite-mi linkul.

E pacat ca nu exista o persoana capabila sa se ocupe de acest site asa cum trebuie. Parerea mea e ca ar trebui sa lasi pe altcineva sa se ocupe daca nu iti pasa de acest site.

Cred ca glumesti. Sau vrei sa-ti vand site-ul ?

Daca intri pe orice forum national care se respecta vezi ca fiecare utilizator este rugat sa isi grupeze anunturile pentru a nu fi ocupate nu stiu cate pagini cu anunturi ale aceluiasi utilizator si pt a permite o citire mai usoare a anunturilor...

Foarte multi nu citesc nici instructiunile noastre scrise cu MAJUSCULE SI DE CULOAREA ROSIE! Iar cine cauta gaseste.

... dar aici vad ca daca cineva il cunoaste pe admin si vrea o chestie imediat se pune in aplicare fara a tine cont si de parerea celorlalti.

Exact asa il cunosc ca pe tine. Doar trebuie sa ceara oricare dintre voi si daca ne respecti si noi te respectam.

Trist! Bine ca mai este inca un site cunoscut in Oradea pe care se pot pune anunturi.

Poate e Trist pentru tine ca sunt asa de multe oferte cu componente de calculator. Dar asta este fiecare vrea sa-si faca upgrade si sa scape de piesele vechi.
admin
General Member

by: specter, 16-01-2010 10:53 PM (#8)

Daca sunt duplicaturi vor fi sterse si limitarea numarului anunturilor.
Trimite-mi linkul.

Nu e vorba de anunturi duplicate. E vorba pur si simplu de bun simt si respect fata de ceilalti utilizatori.

http://www.oradea.net/anunturi/placa-sunet-creative-10-lei-anunturi-gratuite-156731.html

Uite acest "ilustru" user de exemplu. Are 10 anunturi si fiecare e cu o componenta de 5, 10, 20 lei si maruntisuri din astea? Ti se pare normal sa apara astfel de anunturi unul dupa altul? Nu arata mai frumos si mai ingrijit site-ul daca avea toate anunturile grupate intr-unul singur?

De asta ti-am spus ca nu e bine sa aiba dreptul sa puna atatea anunturi fiecare.

Cred ca glumesti. Sau vrei sa-ti vand site-ul ?

Nu multumesc. Am alte site-uri de care ma ocup.

Foarte multi nu citesc nici instructiunile noastre scrise cu MAJUSCULE SI DE CULOAREA ROSIE! Iar cine cauta gaseste.

Cine nu se oboseste sa citeasca si sa respecte regulamentul sa mearga la plimbare.

Poate e Trist pentru tine ca sunt asa de multe oferte cu componente de calculator. Dar asta este fiecare vrea sa-si faca upgrade si sa scape de piesele vechi.

Nu depind de site-ul acesta ca sa imi vand sau sa imi schimb componentele, crede-ma. Dar sunt un utilizator vechi si cred ca ar trebui sa asculti sfaturile celor care vor sa fie mai curat si mai frumos site-ul din moment ce toti ne folosim de el.
specter

by: Desktop, 25-01-2010 09:58 PM (#9)

Cu cat vinzi site-ul,in caz ca ar fi sa il vinzi.Mersi
Desktop
General Member

Postări: 3

by: admin, 25-01-2010 10:38 PM (#10)

Nu e de vanzare.
admin
General Member

by: Desktop, 26-01-2010 10:49 PM (#11)

Banuiam euSmile)
Desktop
General Member

Postări: 3

by: dorus, 27-03-2010 02:07 AM (#12)

salut, as dori sa mi se mareasca numarul de anunturi posibile. sunt produse de valoare peste 200-300 ron. as dori o limita cat de mare. multumesc anticipat.
dorus

by: Killer999, 23-05-2010 02:50 PM (#13)

salut, si eu as dori sa mi se mareasca numarul de anunturi posibile,pentru ca numai 3 anunturi pot sa postez.Mersi anticipat.Grin
Killer999
General Member

Opţiuni
Salt la forumul:

Link Exchange

Internet Afaceri Auto Magazine Timp Liber
Portal Nunta - SpuneDa.ro
Forum PC
Ro-Imobile
Sudura - Abrazive
123auto.ro FotoVMag