Oradea.Net
18°C
Oradea

Adresa de E-mail Parolă
Încă nu eşti membru? Înregistrează-te - Ţi-ai uitat parola? Solicită una nouă

Statistica ultimei ore
Vizitatori ultima oră: 53

Utilizatori ultima oră: 13

Total înregistraţi: 27,657
RSS

Vezi discuţia
Oradea.Net - IT Hardware and Software - Internet Orădean
Digi Mobil Digi Tel
Utilizator
Parolă

Printează discuţia

Digi Mobil Digi Tel
by: admin, 28-12-2007 05:41 PM (#1)

Pentru cei care au probleme cu bateria telefonului Huawei care nu tine nici 24 de ore, solutia e una foarte simpla :
incarcati-l cu cablul USB legat de calculator
Testat si verificat !
admin
General Member

Postări: 71

RE: Digi Mobil Digi Tel
by: Dj Nick, 12-01-2008 05:55 AM (#2)

Si in caz ca nu ne cinteste cardu micro SD? ce e de facut?Pot sa-l pun pe ochi sau ai solutie si pentru asta? Adica am bagat un card MicroSD in telefon era de 128 de mega avea ceva poze si ceva piese dar pur si simplu nu le vedea....
Dj Nick

Postări: 3

by: PopClaus, 11-02-2008 02:43 PM (#3)

Cablu USB? La chinezaria de Huawei?? Shock Aveti voi asa ceva? De unde?Angry
PopClaus

Postări: 1

by: admin, 11-02-2008 02:48 PM (#4)

Gasesti la orice magazin de calculatoare Grin
admin
General Member

Postări: 71

by: raaul, 01-04-2008 01:21 AM (#5)

iti trebuie si un program pentru el..si merge..poti pune muzica..si ce vreiPfft
raaul

by: Phonyx, 06-08-2008 03:14 PM (#6)

admin scris:
Pentru cei care au probleme cu bateria telefonului Huawei care nu tine nici 24 de ore, solutia e una foarte simpla :
incarcati-l cu cablul USB legat de calculator
Testat si verificat !

Este ceva mai simplu si mai eficient in setarea telefonului la retea se trece pe umts si nu pe auto asa cand semnalul e slab sau deloc nu trece pe gsm sa caute sigur functioneaza si tine vreo 3 zile bateria eu vb cam 30 min pe zi.
Phonyx

by: mihai rino, 29-11-2008 05:35 PM (#7)

Pentr a putea transfera poze si melodii de pe acest mobil pe comp in primul rand vei avea nevoie de un cablu miniUSB (cum sunt acelea de la camerele foto sau mp3playere). Tot ce iti trebuie gasesti pe link-ul:
http://digimobil-rds.blogspot.com/2007/12/cum-conectezi-huawei-u120s-la-comp.html
-ai de instalat 2 drivere si un programel "Cell Phone Manager" care iti permite transferul de fisiere. cablul USB il gasesti la orice magazin de profil cu 5-10 ron (e bun si cablul cel de la aparatul foto)
- intradevar tine mai mult bateria daca il incarci de pe USB
- cumpara si un minicard de cel putin 128MB pentru stocarea melodilor care se aud surprinzator de bine
Editat de mihai rino 29-11-2008 05:38 PM
mihai rino

Postări: 4

by: dedicted, 22-11-2009 11:24 AM (#8)

Trebuie sa iei cablul la fel ca si cum ai iesirea(pt 5 fire si modelul ...),fiindca exista si alte modele asemanatoare cu 4 fire !
Trebuie tinut cont ,ca este indicat sa ai un cititor de card,pentru a evita,ocolii eventuala buguri,ce pot apare prin folosirea cablului (miniusb ).
Seva face cate un folder pt functile (muzica,sau chestii organizatorice )dupa instalarea softului in telefon pt accesarea ulterioara mai simpla a locului pt datele care va fii pe microsd prin Cititor de card .
-Fiindca patesc citeodata un mic bug cauzat la al cicilea operare prin cablu mini usb cind mi s-a restartat telefonul,si de atunci cind-in-cind accesez melodiile stocate de pe microsd se intimpla ca se restarteaza.

pt Huawei u120 (sau alt model )se da cautare aici http://www.huawei.com/mobileweb/en/doc/list.do?type=-1&id=60 la optiunea din dreapta " Search In Domain
Search for "Customer Application Software" "

va apare alta pagina http://www.huawei.com/mobileweb/en/doc/search.do cu rezultate ,se va descarca cel potrivit,in cazul lui u120 fara clapeta va fii cel din mijloc "u120&u1205&u550 hd1host27c01b002(normal) (61510 KCool 04-Sep-2007 Wink
Editat de dedicted 22-11-2009 12:18 PM
dedicted
General Member

by: tavi, 13-02-2010 10:47 PM (#9)

Dj Nick a scris:
Si in caz ca nu ne cinteste cardu micro SD? ce e de facut?Pot sa-l pun pe ochi sau ai solutie si pentru asta? Adica am bagat un card MicroSD in telefon era de 128 de mega avea ceva poze si ceva piese dar pur si simplu nu le vedea....

Am aceeasi problema ! O vreme a citit cardu bine pana cand l-am scos o data din aparat .Dupa aia nu l-a mai recunoscut . Stie cineva ce se poate face in afara de a cumpara alt card ?
tavi

by: FEHER, 21-06-2010 08:38 PM (#10)

Daca e vorba de Huawei u120 v-as recomanda calduros: sa luati o canistra cu benzina si o cutie de chibrite. Mai departe e simplu pentru oricine...
FEHER
General Member

Postări: 2

Opţiuni
Salt la forumul:

Link Exchange

Internet Afaceri Auto Magazine Timp Liber
Portal Nunta - SpuneDa.ro
Forum PC
Ro-Imobile
Sudura - Abrazive
123auto.ro FotoVMag